نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دانشآموزان دختری که اخیراً آزمون نهایی صنف ششم را سپری کردهاند میگویند که نگران ادامه تحصیل خود هستند. آنان از طالبان میخواهند تا در مکاتب را بازگشایی کنند.
شماری از خانوادههای دانشآموزان دختر نیز میگویند که محرومیت دخترانشان از آموزش نگرانکننده است و باید طالبان زمینه آموزش را برای دختران بالاتر از صنف ششم فراهم کنند.
اما پس از واگذاری قدرت به گروه طالبان، این گروه در اولین اقدام خود با مسدود کردن مکاتب دخترانه، هزاران دانشآموز دختر را از ادامه تحصیل محروم کردند.
هرچند بارها برخی مقامات طالبان از بازگشایی مکاتب سخن گفتهاند اما با گذشت بیش از ۱۵ ماه از واگذاری قدرت به این گروه، هنوز کوچکترین اقدامی برای بازگشایی مکاتب دخترانه توسط این گروه تندرو صورت نگرفته است.
اکنون افغانستان تنها کشور جهان است که در آن دختران حق ادامه تحصیل و رفتن به مکتب را ندارند.
اهالی تعدادی از روستاهای دایکندی بهعلت اختلاف بر سر محل ساخت ساختمان یک مکتب، در برابر رئیس معارف طالبان در این ولایت دست به اعتراض زدند.
حبیبالله حقانی، وزیر معارف گروه طالبان در نشست بینالمللی در کازان روسیه از کشورهای جهان خواست برای چاپ کتابهای درسی، تامین معاش معلمان و ساخت مکتب در افغانستان با طالبان همکاری کنند.
شورای تحقیقات بینالمللی امور مذهبی در پژوهشی نوشت که طالبان قندهاری در مورد آموزش و تحصیل دختران رویکرد سختگیرانه و محافظهکارانهتری نسبت به شبکه حقانی و طالبان پکتیکایی دارند.
خشونت علیه زنان؛ موضوع داغی که امروزه گریبان گیر تمام زنان افغانستان است!
خشونت علیه زنان در رژیم فعلی چند برابر شده است و از همه بدتر اینکه خشونتهای خانوادگی نیز روبه افزایش است و البته در جریان شرایطی که زنان در برابر خشونت دست به اعتراض زدند، رژیم طالبان تا حد توان تلاش کرد بالهای زنان را قطع کند.
دیدگاه بسته شده است.