نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
این زنان کندزی میگویند که با توجه به تلاشهایی که برای شروع سریع روند صلح روی کار است، این مسولیت زنان افغانستان در سطوح رهبری است که خواستار جایگاهی در میز مذاکره باشند تا اطمینان حاصل شود که آنها از نقش قابل ملاحظهای در مهمترین روند تاریخ معاصر کشورشان برخوردارند. آنها از گروههای درگیر جنگ […]
این زنان کندزی میگویند که با توجه به تلاشهایی که برای شروع سریع روند صلح روی کار است، این مسولیت زنان افغانستان در سطوح رهبری است که خواستار جایگاهی در میز مذاکره باشند تا اطمینان حاصل شود که آنها از نقش قابل ملاحظهای در مهمترین روند تاریخ معاصر کشورشان برخوردارند.
آنها از گروههای درگیر جنگ میخواهند که با پاس ماه مبارک رمضان که ماه بخشش ومهربانی است به خشونتها و جنگ نه بگویند و آتشبس کنند.
خواستهای عمده زنان از طرفهای هیئت مذاکرهکننده در گفتگوهای صلح این است که به خواستهها و ارزشهای مردم افغانستان بهخصوص زنان احترام بگذارند.
به گفته این زنان، تاخیر در گفتگوهای صلح به خیر مردم افغانستان نیست و باید این روند به زودی آغاز و طرفین به یک نتیجه مثبت برسند .
آنها در انتها اعلامیه ۵ مادهای را صادر کردند که در آن دیدگاهها و خواستههای تمام زنان ۳۴ ولایت افغانستان شریک ساخته شده است.
در این اعلامیه آمده است:
۱- تأخیر بیشتر در گفتگوهای صلح فرصت بیسابقه صلح در کشور را به مشکل مواجع ساخته است .
۲- اعلام آتشبس فوری در ۱۰ روز اخیر ماه رمضان
۳- اکنون نیروهای خارجی افغانستان را ترک میکنند و دیگر هیچ بهانهای برای تداوم جنگ علیه مردم افغانستان وجود ندارد.
۴- ما زنان بر یک رویکرد مشارکتی حقیقی در روند صلح تاکید داریم.
۵- حقوق و دستاوردهای زنان باید حفظ گردد.
این گفتمان در حالی در کندز برگزار میشود که نشست صلح افغانستان در ترکیه با عدم حضور طالبان به بعد از عید سعید فطر ماکول شده است.
در حالی که رژیم طالبان با سرکوب بیامان زنان و دختران افغانستان، تلاش میکند صدای آنها را خاموش کند، فعالان حقوق زن این کشور همچنان با قدرت به مبارزه ادامه میدهند. ژولیا پارسی و نیلا ابراهیمی، دو چهره شاخص این مبارزه، با کسب جوایز معتبر بینالمللی، به نماد مقاومت زنان افغانستان در برابر ظلم و […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
دیدگاه بسته شده است.