نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
هیئت تعیین شده برای حل جنجالهای برخاسته در ولسی جرگه میگوید که نتایج را فردا در تالار عمومی این جرگه ابلاغ میکند. به گزارش شانا نیوز به نقل از رادیو آزادی، این هیئت پانزده نفری درباره حل جنجالهای بهمیان آمده درباره کرسی ریاست ولسی جرگه پس از آن تشکیل شد که وکلای معترض اجازه ندادند […]
هیئت تعیین شده برای حل جنجالهای برخاسته در ولسی جرگه میگوید که نتایج را فردا در تالار عمومی این جرگه ابلاغ میکند.
به گزارش شانا نیوز به نقل از رادیو آزادی، این هیئت پانزده نفری درباره حل جنجالهای بهمیان آمده درباره کرسی ریاست ولسی جرگه پس از آن تشکیل شد که وکلای معترض اجازه ندادند تا میر رحمان رحمانی روز یکشنبه بر چوکی ریاست این جرگه تکیه زند.
روز گذشته در انتخاباتی که برای احراز کرسی ریاست ولسی جرگه انجام شد میر رحمان رحمانی ۱۲۳ رای و کمال ناصر اصولی ۵۵ رای را از آن خود کردند.
رئیس موقت جرگه آقای رحمانی را برنده اعلام کرد؛ اما کمال ناصر اصولی و برخی از وکلای دیگر درباره این فیصله اعتراض کردند.
آنان میگویند که ۱۲۳ رای از جمع ۲۴۷ رای پنجاه جمع یک را تکمیل نکرده است و باید میان دیگر کاندیدان انتخابات شود. پس از این مشکلات هیئت پانزده نفری برای بحث درباره موضوع به شمول پنج تن از جانب میر رحمانی، پنج تن از سوی کمال ناصر اصولی و پنج تن اعضای ناظر تشکیل شد.
شماری از وکلا درباره جنجالهای نشست رو یکشنبه به رسانهها گفتند که در جریان روز میان وکلا برخوردهای لفظی و فیزیکی هم صورت گرفت.
این بار نخست نیست که برای تعیین رئیس ولسی جرگه جنجالها بالا میگیرد؛ بلکه در دور شانزدهم همین جرگه نیز برای تعیین رئیس مشکلات وجود داشت که پس از آن به اساس یک مصلحت عبدالرئوف ابراهیمی به عنوان رئیس جرگه تعیین شد.
زمانی که قدرتی بزرگ، وارد حوزۀ نفوذ سنتیِ قدرتی متوسط میشود، یک شیوۀ رویارویی برای طرفِ ضعیفتر آن است که از درگیری مستقیم با قدرت نیرومندتر پرهیز کرده و هزینۀ حضورش را زیاد کند. وضعیتی که به مداخلهگرِ خارجی، ضربه زده و هزینه تحمیل کند؛ وضعیتی مبهم و خاکستری!
رهبر جبهه مقاومت ملی روز یکشنبه گفت که در سهسال اخیر برآیند هر نوع تعامل با طالبان، ظلم بیشتر این گروه بر مردم افغانستان بوده است. احمد مسعود در یک نشست مجازی گفت که با «گذشت هر روز اتحاد ما بیشتر و عمر طالب کوتاهتر میشود. از آغاز امسال تلاشهای زیادی برای انسجام و اتحاد […]
آمریکا بر تعیین نماینده ویژه سازمان ملل برای افغانستان تأکید کرد؛ اما گروه طالبان این اقدام را غیر ضروری دانست.
نصیراحمد فایق، سرپرست نمایندگی افغانستان در سازمان ملل گفته است که جوامع اقلیتهای قومی و مذهبی، از جمله هزارهها، شیعیان و سیکها در معرض حملات هدفمند، قتلهای خودسرانه، بدرفتاری، آوارگی و مجازاتهای دستهجمعی قرار دارند.
دیدگاه بسته شده است.