نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد اعلام کرد که اجرای قانون مجازات سنگسار برای همجنسگرایان و اعدام به جرم زنا در برونئی به معنای عقب گرد در وضعیت حقوق بشر این کشور خواهد بود.
میشل باشله، رئیس کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز دوشنبه اعلام کرد بازنگری قانون تازه جزا در برونئی بسیاری از موارد تخلف از حقوق بشر بینالمللی را رسما وارد قانون این کشور میکند.
وی از دولت برونئی خواست «اجرای قانون تازه بیرحمانه جزا را متوقف کند» قانونی که در صورت اجرا شدن «تنزل شدید حقوق بشر» را برای مردم برونئی به همراه خواهد داشت.
دفتر نخست وزیری برونئی روز شنبه اعلام کرد برخی از مواد قانون تازه جزا از سال ۲۰۱۴ به شکل مرحله به مرحله اجرایی شدهاند و از هفته جاری این قانون به شکل کامل به اجرا در میآید.
قانون تازه که بر اساس شریعت اسلام است اجازه میدهد برای اعمالی نظیر تجاوز، زنا، لواط و روابط جنسی خارج از ازدواج و هتک و توهین به پیامبر اسلام مجازات اعدام به اجرا در بیاید. حال آنکه شلاق زدن در ملأ عام برای سقط جنین و قطع عضو برای دزدی نیز قانونی میشود.
پادشاهیِ برونئی کشوری کوچک و ثروتمند در جنوب شرقی آسیاست که جمعیتی بالغ بر ۴۵۰ هزار نفر دارد. سلطان برونئی یکی از ثروتمندترین مردان جهان به شمار میرود.
احکام اسلامی در برونئی تنها در مورد مسلمانان اجرا میشود که دو سوم جمعیت این کشور را تشکیل میدهند.
همرسانی این مطلب:
به تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید
فاطمه براتیان، عضو سابق تیم ملی فوتبال زنان افغانستان، اکنون در انگلستان تلاش میکند تا دختران مسلمان را به ورزش تشویق کند و موانع فرهنگی را کنار بزند. پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱، بسیاری از ورزشکاران زن افغانستان مجبور به ترک کشور شدند. فاطمه براتیان، یکی از اعضای تیم ملی فوتبال […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
بر اساس گزارش دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد، رانندگان در افغانستان از انتقال زنان بدون محرم، حتی به مراکز درمانی، خودداری میکنند. این محدودیت که از قوانین طالبان سرچشمه میگیرد، مانع جدی در مسیر دسترسی زنان به خدمات حیاتی از جمله درمان پزشکی ایجاد کرده است. این اقدام، که بخشی از سیاستهای سرکوبگرانهی طالبان […]
نازی مظفری، نویسنده و منتقد مقیم اروپا، با نگاهی تیزبینانه و انتقادی، به بررسی برنامههای فرهنگی زنستیزانه پرداخته است. او با تأکید بر ضرورت بازنگری جدی در محتوای این برنامهها، از نهادینهشدن خشونت و تحقیر زنان در جامعه هشدار داده و خواستار شکستن چرخههای آسیبزننده شده است. اکنون متن او را میخوانیم. از هرچه انجمن […]
دیدگاه بسته شده است.