نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پس از ممنوعیت کار زنان در افغانستان توسط گروه طالبان، شش سازمان و خیریه بینالمللی درباره گسترش فقر در این کشور هشدار دادند.
شش سازمان بینالمللی در بیانیهای هشدار دادند که ممنوعیت کار زنان افغانستان با نهادهای بینالمللی به ویژه سازمان ملل، جان افراد فقیر در افغانستان را با خطر مواجه میکند.
شورای پناهندگان دانمارک، «اینترسوس»، سازمانهای محافظت از کودکان، هیئت پناهندگان نروژ، «اقدام علیه گرسنگی» و «ورلدویژن» هشدار دادند تصمیم اخیر حکومت افغانستان درباره منع کار زنان کمکهای نجاتبخش را از مردم دریغ میکند.
این سازمانها از مقامات طالبان خواستار لغو ممنوعیت کار زنان در موسسات خیریه و سازمان ملل شدند.
دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان نیز هفته جاری اعلام کرد به طالبان یادآوری میکند که نهادهای سازمان ملل بدون کارمندان زن نمیتوانند فعالیت کنند و به کمکرسانی حیاتی خود که سبب نجات جان افراد میشود ادامه دهند.
«استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل نیز اظهار داشت هرچند هنوز درباره ممنوعیت کار زنان در نهادهای مربوط به این سازمان در افغانستان توسط طالبان سند کتبی دریافت نکردهاند؛ اما از مجراهای معتبر آگاه شدهاند که زنان افغانستان از کار با سازمان ملل منع شدهاند.
وی گفت با مقامات طالبان گفتگو خواهد کرد تا دلیل چنین تصمیم بیان شود؛ اما این گروه تاکنون درباره هشدارهای نهادهای بینالمللی واکنشی نداشته است.
فاطمه براتیان، عضو سابق تیم ملی فوتبال زنان افغانستان، اکنون در انگلستان تلاش میکند تا دختران مسلمان را به ورزش تشویق کند و موانع فرهنگی را کنار بزند. پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱، بسیاری از ورزشکاران زن افغانستان مجبور به ترک کشور شدند. فاطمه براتیان، یکی از اعضای تیم ملی فوتبال […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
بر اساس گزارش دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد، رانندگان در افغانستان از انتقال زنان بدون محرم، حتی به مراکز درمانی، خودداری میکنند. این محدودیت که از قوانین طالبان سرچشمه میگیرد، مانع جدی در مسیر دسترسی زنان به خدمات حیاتی از جمله درمان پزشکی ایجاد کرده است. این اقدام، که بخشی از سیاستهای سرکوبگرانهی طالبان […]
نازی مظفری، نویسنده و منتقد مقیم اروپا، با نگاهی تیزبینانه و انتقادی، به بررسی برنامههای فرهنگی زنستیزانه پرداخته است. او با تأکید بر ضرورت بازنگری جدی در محتوای این برنامهها، از نهادینهشدن خشونت و تحقیر زنان در جامعه هشدار داده و خواستار شکستن چرخههای آسیبزننده شده است. اکنون متن او را میخوانیم. از هرچه انجمن […]
دیدگاه بسته شده است.