نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سازمان ملل متحد در گزارش تازۀ خود از افزایش خشونتها علیه دختران در افغانستان ابراز نگرانی کرده است.
به گزارش شانا به نقل از روزنامه راه مدنیت؛ صندوق جمعیت سازمان ملل متحد، امروز سهشنبه (۱۰سرطان) گزارش خود را درباره «وضعیت جمعیت جهان در سال۲۰۲۰ میلادی» منتشر کرد. براساس این گزارش، فقر و رفتارهای سنتی در افغانستان، دختران را در معرض خطر قرار داده است.
طبق این گزارش، علیرغم نقض حقوق بشر و حقوق اجتماعی دختران افغان، از رفتن آنها به نهادهای تعلیمی و تحصیلی نیز جلوگیری میشود.
در گزارش صندوق جمعیت سازمان ملل متحد آمده است که تداوم چالشهایی چون فقر و رفتارهای سنتی در روستاهای افغانستان به آیندۀ دختران افغان صدمه میزند.
سازمان ملل متحد، در حالی از افزایش خشونتها علیه دختران ابراز نگرانی میکند که حکومت افغانستان اخیرا «پلان عمل ملی برای محو ازدواج کودکان» را روی دست گرفته است.
این نهاد با ستایش از پلان حکومت افغانستان، میگوید که هنوز هم مشکلاتی در تطبیق این پلان وجود دارد.
براساس این گزارش، محو ازدواج کودکان در افغانستان به اقدام مشترک حکومت، فعالان مدنی، علمای دین و همکاران بینالمللی نیاز دارد.
در گزارش صندوق جمعیت سازمان ملل متحد همچنین تصریح شده است که اگر اقدام فوری برای مهار خشونتها علیه دختران صورت نگیرد، آنها بیشتر در معرض خطر قرار خواهد گرفت.
این در حالی است که شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان، سبب افزایش خشونتها علیه زنان در خانوادهها شده است.
پیش از این، لویسارنوالی افغانستان اعلام کرده بود که در جریان قرنطین نزدیک به ۲۰۰مورد پرونده خشونت علیه زنان در ثبت شده است.
فاطمه براتیان، عضو سابق تیم ملی فوتبال زنان افغانستان، اکنون در انگلستان تلاش میکند تا دختران مسلمان را به ورزش تشویق کند و موانع فرهنگی را کنار بزند. پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱، بسیاری از ورزشکاران زن افغانستان مجبور به ترک کشور شدند. فاطمه براتیان، یکی از اعضای تیم ملی فوتبال […]
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
بر اساس گزارش دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد، رانندگان در افغانستان از انتقال زنان بدون محرم، حتی به مراکز درمانی، خودداری میکنند. این محدودیت که از قوانین طالبان سرچشمه میگیرد، مانع جدی در مسیر دسترسی زنان به خدمات حیاتی از جمله درمان پزشکی ایجاد کرده است. این اقدام، که بخشی از سیاستهای سرکوبگرانهی طالبان […]
نازی مظفری، نویسنده و منتقد مقیم اروپا، با نگاهی تیزبینانه و انتقادی، به بررسی برنامههای فرهنگی زنستیزانه پرداخته است. او با تأکید بر ضرورت بازنگری جدی در محتوای این برنامهها، از نهادینهشدن خشونت و تحقیر زنان در جامعه هشدار داده و خواستار شکستن چرخههای آسیبزننده شده است. اکنون متن او را میخوانیم. از هرچه انجمن […]
دیدگاه بسته شده است.