نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اخیراً بررسی یکی نهاد خصوصی درباره مکتبها در ولایت بلخ نشان میدهد که شمار زیادی از مکتبها در مرکز و ولسوالیهای بلخ با مشکلات زیادی از جمله نبود کتابهای درسی، نبود آب آشامیدنی و استادان باتجربه مواجه هستند. در همین حال شماری از شرکتکنندگان این سروی، نبود امنیت را از بزرگترین چالشهای فراروی آموزش و […]
اخیراً بررسی یکی نهاد خصوصی درباره مکتبها در ولایت بلخ نشان میدهد که شمار زیادی از مکتبها در مرکز و ولسوالیهای بلخ با مشکلات زیادی از جمله نبود کتابهای درسی، نبود آب آشامیدنی و استادان باتجربه مواجه هستند.
در همین حال شماری از شرکتکنندگان این سروی، نبود امنیت را از بزرگترین چالشهای فراروی آموزش و پرورش در شماری از مناطق ناامن بلخ قلمداد میکنند.
با این حال، همه مسئولان در ریاست معارف بلخ میگویند که تلاشها برای حل شماری از این چالشها همچنان ادامه دارد.
این در حالی است که طی سالهای اخیر، شمار زیادی از مکتبها در مناطق ناامن بلخ به علت حضور طالبان مسدوده شدهاند و شمار دیگری نیز با مشکلات فراوان روبرو هستند.
اهالی تعدادی از روستاهای دایکندی بهعلت اختلاف بر سر محل ساخت ساختمان یک مکتب، در برابر رئیس معارف طالبان در این ولایت دست به اعتراض زدند.
شورای تحقیقات بینالمللی امور مذهبی در پژوهشی نوشت که طالبان قندهاری در مورد آموزش و تحصیل دختران رویکرد سختگیرانه و محافظهکارانهتری نسبت به شبکه حقانی و طالبان پکتیکایی دارند.
طالبان در ادامه محدودیتها در برابر زنان و دختران، این بار دختران بالاتر از ده سال را از رفتن به مکتب بازداشتند.
ذبیحالله مجاهد سخنگوی طالبان گفته است که تلاشها برای بازگشایی دروازه مکتبها و دانشگاههای دختران ادامه دارد.
دیدگاه بسته شده است.