نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری فارس؛ شبکه خبری انبیسی در گزارشی به موضوع خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان اشاره کرد. در این گزارش یک مقام آمریکایی گفت که واشنگتن از کشورهای همسایه افغانستان درخواست کرده در صورت بروز هرجومرج در این کشور در پی خروج نیروهای آمریکایی، آماده پذیرش آوارگان افغانستانی باشند. این […]
به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری فارس؛ شبکه خبری انبیسی در گزارشی به موضوع خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان اشاره کرد.
در این گزارش یک مقام آمریکایی گفت که واشنگتن از کشورهای همسایه افغانستان درخواست کرده در صورت بروز هرجومرج در این کشور در پی خروج نیروهای آمریکایی، آماده پذیرش آوارگان افغانستانی باشند.
این مقام آمریکایی گفت: «ما کشورهای همسایه (افغانستان) را دعوت میکنیم تا مرزهای خود را برای کسانی که خواستار حمایت بینالمللی بوده باز نگه داشته و به فراهم کردن کمکهای بشردوستانه برای آوارگان ادامه دهند.»
به گزارش انبیسی، این مقام اضافه کرد: «هدف ما این است که اطمینان حاصل کنیم افغانها میتوانند در صورت نیاز از حمایت بینالمللی استفاده کنند.»
براساس گفته این مقام آمریکایی، برنامهریزی وسیعی برای آوارگان افغانستانی به چند دلیل از جمله خشکسالی، همهگیری کووید ۱۹ و درگیریهای کنونی میان طالبان و دولت افغانستان وجود دارد.
این در حالی است که وزارت دفاع آمریکا روز سهشنبه گذشته در گزارش هفتگی خود اعلام کرد که خروج نظامی آمریکا از افغانستان بیش از ۵۰ درصد انجام شده و انتظار میرود تا ۱۱ سپتامبر به طور کامل انجام شود.
فرماندهی مرکزی آمریکا نیز در گزارش خود اعلام کرد از زمانی که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در آوریل گذشته دستور خروج نظامیان آمریکا از افغانستان را صادر کرد، آمریکا معادل ۵۰۰ هواپیمای باری از نوع سی-۱۷ مملو از تجهیزات از افغانستان خارج کرده است.
همچنین ارتش آمریکا ۱۳ هزار قطعه از تجهیزات نظامی خود را به سازمانهای وابسته به وزارت دفاع آمریکا تحویل داده تا آن را منهدم کنند.
فرماندهی مرکزی آمریکا اضافه کرد که کنترل تعداد دیگری از پایگاههای نظامی را به نیروهای افغانستانی تحویل داده است.
مهمترین پایگاه نظامی که کنترل آن به ارتش افغانستان تحویل داده خواهد شد پایگاه نظامی بگرام بوده که در فاصله ۵۰ کیلومتری شمالشرق کابل قرار دارد.
ارتش آمریکا اعلام کرد که از این به بعد میزان خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان را به درصد مشخص نخواهد کرد و این موضوع با هدف حمایت از امنیت عملیات خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان است.
آمریکا قصد دارد تا در ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۱ و در ۲۰ سالگی حمله نظامی به افغانستان تمامی ۲۵۰۰ نظامی و ۱۶ هزار پیمانکار غیرنظامی خود را از افغانستان خارج کند.
از سال ۲۰۰۱ تاکنون ۲۳۰۰ نظامی آمریکایی در جنگ افغانستان کشته و ۲۰ هزار نفر نیز در این مدت زخمی شدند و همچنین از سال ۲۰۰۹ میلادی بیش از ۱۰۰ هزار شهروند افغان نیز در طولانیترین جنگ آمریکا کشته و زخمی شدند.
همزمان با اعلام خروج نیروهای خارجی از افغانستان، دولت انگلیس اعلام کرد این کشور در جنگ ۲۰ ساله افغانستان ۳۱ میلیارد دالر هزینه کرده و نظامیان این کشور ماه آینده از این کشور خارج میشوند.
ارتش انگلیس به طور رسمی در سال ۲۰۱۴ بخش زیادی از نظامیان خود را از افغانستان خارج کرده و پس از آن تنها ۷۵۰ نظامی این کشور به آموزش و مشورت نیروهای افغان در این کشور باقی مانده بودند.
انتظار میرود که اکثر این نیروها طی ماه آینده میلادی خاک افغانستان را ترک و به انگلیس بازگردند.
یکی از پرسشهای مهم در نوسازی و توسعه کشورها این است که «چرا برخی کشورها توسعه مییابند و برخی نه؟» و گاهی حتی اگر بهزور هم کمی به جلو برده شوند، باز بهراحتی به عقب بازمیگردند؟ چه چیزی است که تفاوت کشورها را رقم میزند؟ چه چیزی است که کشوری را میکند «ژاپن» یا «آلمان» […]
«خلیلالرحمان حقانی» سرپرست وزارت مهاجرین و عودتکنندگان طالبان در دیدار با «حسن کاظمی قمی» سفیر و نماینده ویژه ایران در کابل گفته است که طالبان نیز تصمیم دارند تا مهاجران را به کشورشان بازگردانند، اما باید یک مکانیسم مشترک ایجاد شود تا روند بازگشت با عزت انجام شود. وزارت مهاجرین و عودتکنندگان طالبان از دیدار […]
ظاهرا حملە قابل انتظار اسرائیل به ایران پس از دریافت یک بستە پیشنهادی سخاوتمندانە از جانب امریکا، در دقیقەی نود به تعویق افتادهاست. مفاد پیشنهاد مذکور دقیقا معلوم نیست، اما گویا شامل معاملەای وسوسەانگیز است. اسرائیل در ازای دریافت حمایتهای دیپلماتیک – که به شدت به آن محتاج است – و تسلیحات نظامی – احتمالا […]
در این اثر برجسته از نظریه روابط بینالملل، که اولین بار در سال ۱۹۵۹ منتشر شد، محقق برجسته واقعگرا، کنت ان. والتز، تحلیلی بنیادی از ماهیت تضاد بین دولتها ارائه میکند. او آثار فیلسوفان سیاسی کلاسیک مانند سنت آگوستین، هابز، کانت، و روسو، و روان شناسان و انسان شناسان مدرن را بررسی می کند تا […]
دیدگاه بسته شده است.