نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان نوزدهم جون در اجلاس شورای امنیت این سازمان در نیویورک درباره گفتگوهای جاری صلح با طالبان ابراز خوشبینی کرد. به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از رادیو آزادی، تدامیچی یاماموتو در جریان سخنرانی به اجلاس شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: «استقبال از گفتگوهای مستقیم ایالات متحده آمریکا […]
نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان نوزدهم جون در اجلاس شورای امنیت این سازمان در نیویورک درباره گفتگوهای جاری صلح با طالبان ابراز خوشبینی کرد.
به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از رادیو آزادی، تدامیچی یاماموتو در جریان سخنرانی به اجلاس شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: «استقبال از گفتگوهای مستقیم ایالات متحده آمریکا با طالبان در سطح بینالمللی به پیمانه وسیع جریان دارد. افغانستان و برخی متحدان وی به طور خاص آلمان و قطر برای گفتگوهای بینالافغانی آماده میشوند.»
نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان تأکید کرد که طالبان باید به گفتگوهای بینالافغانی حاضر شوند.
آقای یاماموتو با اشاره به نشست اخیر در مسکو که در آن برخی سیاستمداران افغانستان شرکت کرده بودند، گفت: «شماری از افغانستانیهای مطرح این فرصت را یافتند که در اواخر ماه می با نمایندگان طالبان تبادل نظر کنند. همه این تلاشها باید به سوی یک هدف روان باشد تا گفتگوهای رسمی بین حکومت افغانستان و طالبان آغاز شود، تا به صلح برسیم.»
آقای خلیلزاد روز سهشنبه از طریق تویتر نوشت: «در حال آمادگی برای دور هفتم گفتگوهای قرار داریم و در جستجوی توافق وسیع صلح هستیم، صرف در مورد خروج نیروهای خارجی از افغانستان توافق نمیکنیم.»
تدامیچی یاماموتو، نماینده ویژه سازمان ملل متحد برای افغانستان به شورای امنیت این سازمان گفت، در گفتگوهای صلح نباید حقوق زنان پایمال شود.
سیما سمر، رئیس کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان نیز در شورای امنیت سازمان ملل متحد، با تاکید بر نقش زنان در پروسه صلح گفت: «زنان همه مناطق افغانستان به حفظ قانون اساسی ما تأکید میکنند، آنها میخواهند درباره حقوق زنان، سایر حقوق بشری و دموکراسی در گفتگوهای سیاسی معامله نشود و برای گفتگوهای صلح، برای بحث بخشی از اجندا نشود.»
تدامیچی یاماموتو به شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: «برای صلح افغانستان راه طولانی در پیشروست؛ اما افغانستان عضو دایمی سازمان ملل متحد است، به تلاشهای مشترک که میبینیم، گفته میتوان که به راه درست روان هستیم.»
این در حالیست که تاکنون زلمی خلیلزاد نماینده ویژه وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا برای صلح افغانستان شش دور گفتگوها را با نمایندگان طالبان در قطر انجام داده است.
ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان، اعلام کرد که دشمنی با آمریکا ابدی نیست و طالبان بهدنبال ایجاد روابط اقتصادی و سیاسی متوازن با همه کشورها، از جمله ایالات متحده، است. این اظهارات میتواند نشاندهنده تغییر رویکرد طالبان در سیاست خارجی باشد. اظهارات اخیر ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان، درباره پایان دشمنی با آمریکا و تلاش برای ایجاد […]
جامعه اطلاعاتی آمریکا در گزارش سالانه تهدیدهای ۲۰۲۵ اعلام کرده است که طالبان دیگر بهعنوان تهدیدی فراملی یا منطقهای محسوب نمیشود. این موضوع نشاندهنده تغییر قابلتوجهی در ارزیابی تهدیدهای امنیتی منطقهای است، زیرا این گروه پیشتر نقش بیثباتکنندهای در منطقه و جهان داشت. به نظر میرسد کاهش فعالیتهای فراملی طالبان، تمرکز بر مسائل داخلی افغانستان […]
طالبان در اقدامی همزمان با سفر هیأت آمریکایی به کابل، شعارهای ضد آمریکایی را از دیوارهای سفارت آمریکا پاک کردند. طالبان شعارهای ضد آمریکایی و عبارت «لا اله الا الله محمد رسول الله» را از دیوارهای سفارت آمریکا در کابل پاک کردند. این اقدام روز پنجشنبه (۳۰ حوت)، یک روز پیش از ورود هیأت آمریکایی […]
جنبشهای اعتراضی زنان افغانستان با نامهای سرگشاده به ترامپ، خواستار محاکمه زلمی خلیلزاد بهدلیل خیانت و سیاستهای نادرستش در امور افغانستان شدند. شماری از جنبشهای اعتراضی زنان افغانستان با ارسال نامهای سرگشاده به دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، خواستند زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین این کشور در امور افغانستان، بهجای اعزام به کابل محاکمه شود. این […]
دیدگاه بسته شده است.