نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سازمان ملل در نشستی «آپارتاید جنسیتی» علیه زنان افغانستانی را بررسی میکند. این سازمان روز جمعه نشستی در باره مبارزه با آپارتاید جنستی علیه زنان افغانستان برگزار کرده بود.
سازمان ملل برای نخستین بار است که به طور رسمی از اصطلاح آپارتاید جنسیتی در باره وضعیت زنان و دختران افغانستان استفاده میکند.
وضعیت زنان تحت حاکمیت طالبان در هفته گذشته محور چندین نشست در سازمان ملل بود که قرار است هفته آینده نیز در نشست مجمع عمومی این سازمان بر آن تأکید شود.
وزیران خارجه ۱۲ کشور اروپایی، سه روز پیش با انتشار بیانیهای از «تبعیض سیستماتیک» طالبان علیه زنان، ابراز نگرانی کردند. طالبان با اِعمال محدودیتهای خشن بر زنان و دختران افغانستان، به صورت ساختاری آنها را از عرصههای اجتماعی زدودهاند.
گزارشهای سازمان ملل از وضعیت زنان در افغانستان حاکی از آن است که طالبان به طور گستردهی دست به زندانیکردن و شکنجه زنان میزنند.
سازمان ملل اخیراً از طریق یک نظرسنجی دریافته است که حدود ۶۲ درصد از فرامین طالبان برای زدودن زنان از حوزه عمومی است که «با شدت فزایندهای» اجرا میشود.
یافتههای این نهاد نشان میدهد که طالبان در ولایتهای شرقی کشور محدودیتهای شدیدتر و بدون استثنا را اِعمال میکنند. «۹۱ درصد» مصاحبهشوندهای زن گفتهاند که با گذشت زمان، اعمال محدودیتها در این مناطق خیلی شدید و فزاینده شده است.
https://youtu.be/6auEsrpU3yA?si=l0plj7MDscJnnDq8
فاطمه براتیان، عضو سابق تیم ملی فوتبال زنان افغانستان، اکنون در انگلستان تلاش میکند تا دختران مسلمان را به ورزش تشویق کند و موانع فرهنگی را کنار بزند. پس از بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱، بسیاری از ورزشکاران زن افغانستان مجبور به ترک کشور شدند. فاطمه براتیان، یکی از اعضای تیم ملی فوتبال […]
در روز جهانی قابله، بحران مرگومیر مادران در افغانستان شدت بیشتری گرفته است. با وجود اهمیت آموزشهای پزشکی، بهویژه در حوزه قابلهگی، سیاستهای محدودکننده طالبان که زنان را از این آموزشها محروم کرده، جان هزاران مادر و نوزاد را به خطر انداخته است.
جنبش شنبههای ارغوانی هشدار میدهد که تصمیم احتمالی دولت آینده آلمان مبنی بر توقف روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر، جان دهها انسان را با خطر روبهرو خواهد کرد و آنان را در معرض تهدیدهای جدی قرار خواهد داد. دولت آینده آلمان احتمالاً روند انتقال کارمندان محلی و فعالان حقوق بشر را متوقف […]
دادگاه عالی روسیه تصمیم گرفته است نام طالبان را از فهرست گروههای تروریستی این کشور حذف کند. این تصمیم در جلسهای غیرعلنی و با درخواست دادستان کل روسیه اتخاذ شده است. طالبان از سال ۲۰۰۳ در لیست گروههای تروریستی روسیه قرار داشت، اما طی سالهای اخیر روابط میان طالبان و مسکو بهبود یافته است. روسیه […]
دیدگاه بسته شده است.