نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از صدای آمریکا؛ این روبات که «ایکس اسکلتن» نام دارد توسط سیگنالهای مغز فرد فلج کنترل میشود. پژوهشگران دانشگاه گرینبل و مرکز تحقیقات سایلنتیک فرانسه گفتهاند که برای کنترل این روبات، یک چِپ دارای گیرندهها را در سر بیمار قرار میدهند تا از آن طریق سیگنالها به پاها و دستها […]
به گزارش شانا به نقل از صدای آمریکا؛ این روبات که «ایکس اسکلتن» نام دارد توسط سیگنالهای مغز فرد فلج کنترل میشود.
پژوهشگران دانشگاه گرینبل و مرکز تحقیقات سایلنتیک فرانسه گفتهاند که برای کنترل این روبات، یک چِپ دارای گیرندهها را در سر بیمار قرار میدهند تا از آن طریق سیگنالها به پاها و دستها ارسال شود.
این چِپ در یک طرف سر انسان در میان مغز و پوست سر او در ناحیهای گذاشته میشود که مغز تمام احساسات و عملکرد حرکتی را کنترل میکند و چون در درون مغز انسان قرار ندارد، احتمال آسیب رسیدن به مغز کمتر است.
سیگنالهای مغز ثبت شده و برای رمزگشایی به سیستم هوشمند این روبات فرستاده میشود. سیستم موجود سیگنالهای مغز انسان را بعد از ترجمه به دستور حرکتی تبدیل کرده و این پیام را به «ایکس اسکلتون» میفرستد.
در تحقیقی که صورت گرفته بود، جوان ۲۸ سالهای که از ناحیه شانه به پایین فلج بود، با استفاده از این روبات و تکنالوژی قادر به حرکت دستها و پاهایش شد؛ هرچند پزشکان این دستاورد را پیشرفت بزرگی دانستهاند؛ اما هنوز کاربرد آن به صورت دقیق و قطعی ثابت نشده است.
از سوی دیگر به علت پرهزینه بودن این روبات، شاید تمام بیماران قطع نخاعی، حداقل در حال حاضر قادر به خریداری آن نباشند.
بل گوتنتاگ، کارگردان آمریکایی که دو بار جایزه اسکار را گرفته است، فیلمی به اسم «رویاپردازان افغان» در مورد دختران روباتساز افغانستان میسازد.
تعدادی از پزشکان میگویند که از طریق مشاهده زبان میتوان امراض خطرناک را تشخیص داد.
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ تا به امروز دستکم حدود ۲۷۵۰ مورد ابتلا به این بیماری مرموز در چین و سایر کشورهای جهان گزارش شده و حدود ۸۰ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری کشنده جان خود را از دست دادهاند. در طول ۲۰ سال گذشته این سومین باری است که […]
دکتر ثریا قیومی که اکنون در شفاخانه ولایتی شهر شبرغان به عنوان مسئول سرویس نسایی-ولادی ایفای وظیفه میکند، میگوید: بیماری پدرم در دوران کودکیم باعث شد تا پزشکی را برگزینم. او میگوید: کودکی بیش نبودم که پدرم به بیماری قلب مبتلا شد و ما نیز به علت مشکلات اقتصادی نتوانستیم او را برای تداوی به […]
دیدگاه بسته شده است.