نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مجوز فعالیت و نمایش یک مجموعه آثار ارزشمند نقاشی متعلق به زندهیاد استاد نصرالله سروری، هنرمند نقاش افغانستانی به نام «راه لاجورد» از سوی اداره کل موزههای سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ایران صادر شده است. به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری آوا، این مجموعه آثار شامل ۱۳۰ تابلوی نقاشی ارزشمند از آثار […]
مجوز فعالیت و نمایش یک مجموعه آثار ارزشمند نقاشی متعلق به زندهیاد استاد نصرالله سروری، هنرمند نقاش افغانستانی به نام «راه لاجورد» از سوی اداره کل موزههای سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ایران صادر شده است.
به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری آوا، این مجموعه آثار شامل ۱۳۰ تابلوی نقاشی ارزشمند از آثار استاد نصرالله سروری است که در مالکیت فریدالله ادیب آیین قرار دارد.
اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ولایت خراسان رضوی با اعلام این خبر گفته است: «این مجموعه هفتمین مجموعه رسمی و مجوزدار این اداره کل و دومین مجموعهای است که در سال جاری پروانه فعالیت دریافت کرده است.»
بر اساس این خبر، این مجموعه شامل ۱۳۰ تابلوی نقاشی ارزشمند از آثار زندهیاد استاد نصرالله سروری هنرمند نقاش افغانستانی است که متعلق به آقای دکتر فریدالله ادیب آیین است و به شماره ۹۸۲۵۰۰/۸۸۰۶ مورخ ۲۸ جوزای ۱۳۹۸ ثبت شده است.
بر اساس این مجوز، این مجموعه میتواند به صورت رسمی نسبت به برگزاری نمایشگاه یا ایجاد موزه خصوصی فعالیت کند.
یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ایران گفته است افغانستان و پاکستان بر مرزهای خود کنترل ندارند و «اشرار و تروریستها» بر مرزهای این دو کشور حاکماند.
زمانی که قدرتی بزرگ، وارد حوزۀ نفوذ سنتیِ قدرتی متوسط میشود، یک شیوۀ رویارویی برای طرفِ ضعیفتر آن است که از درگیری مستقیم با قدرت نیرومندتر پرهیز کرده و هزینۀ حضورش را زیاد کند. وضعیتی که به مداخلهگرِ خارجی، ضربه زده و هزینه تحمیل کند؛ وضعیتی مبهم و خاکستری!
چه روزهای تیرهای بود آن مرداد ۱۴۰۰ ــ همه در پشتپرده با طالبان ساخته بودند؛ از کاخ سفید تا قلب ارکِ کابل، همه از پشت به جامعۀ مدنیِ نحیف افغانستان خنجر زدند؛ به دختران پرامید و جوانان تحصیلکردۀ افغانستان خیانت کردند.
وزیر خارجه ایران میگوید که مسئله حقآبه هیرمند را با وزیر خارجه حکومت خودخوانده طالبان در میان گذاشته است.
دیدگاه بسته شده است.