نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در ساختار تازه کمیسیون رسیدگی به تخطیهای رسانهای در امارت اسلامی کرسی بانوان از میان حذف شده است.
آقای فراهی در این باره میگوید: «شما میدانید که این دو اداره، اداره حقوق بشر و وزارت امور زنان در امارت اسلامی وجود ندارد و دلیلش همین است که بانوان حضور ندارند، یعنی ادارات آنها وجود ندارد و به همین خاطر به نمایندگانشان هم نیازی نیست.»
چندی پیش اعضای کمیسیون رسیدگی به تخطیهای رسانهای از ۱۱ به ۱۴ تن افزایش یافت و اکنون در کنار نمایندگان وزارتهای اطلاعات و فرهنگ و امر به معروف، نمایندگان استخبارات و وزارت امور داخله نیز در این کمیسیون حضور خواهد داشت.
در همین حال، نهادهای پشتیبان خبرنگاران از نبود بانوان در کمیسیون رسیدگی به تخطیهای رسانهای ابراز نگرانی میکنند.
عبدالقدیم ویار، مسئول بخش کمیته مصونیت خبرنگاران گفت: «بعد از این که این کمیسیون دوباره در نظام فعلی کار خود را آغاز کرد، متاسفانه کدام خانمی حضور ندارد و نگرانی ما هم از این ناحیه همین است که مشکلات خبرنگاران زن را چه کسی در آنجا مطرح کند؟»
از سویی هم، شماری از خبرنگاران از وزارت اطلاعات و فرهنگ خواهان شمولیت زنان در کمیسیون رسیدگی به تخطیهای رسانهیی هستند.
پس از تسلط دوباره امارت اسلامی بر افغانستان، فعالیتهای کمیسیون رسیدگی به تخظیهای رسانهای متوقف شده بود؛ اما در یک ماه اخیر این کمیسیون فعالیتهایش را از سر گرفته و تاکنون سه نشست برگزار کرده است.
وزارت عدلیه گروه طالبان دیروز پنجشنبه، ۱۷ جوزا اعلام کرد که فعالیت تلویزیون تمدن بهعلت وابستگی به حزب حرکت اسلامی افغانستان و استفاده از زمین غصبی دولتی متوقف میشود.
جمع زیادی از روزنامهنگاران افغانستان با واگذاری قدرت به طالبان در آگوست ۲۰۲۱ برای حفظ جان خود مجبور به ترک افغانستان و مهاجرت به پاکستان شدند. در این میان، خبرنگاران زن و دستیاران رسانهای نیز حضور دارند.
گروه طالبان همچون سایر گزارشهای نهادهای بینالمللی درباره وضعیت افغانستان تحتکنترل این گروه، گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز مبنی بر خطرناک بودن افغانستان برای خبرنگاران را رد.
به گفته یکی از نهادهای حمایتکننده رسانهها اعلام کرد که از تسلط گروه طالبان بر افغانستان تاکنون نیمی از شبکههای رادیویی آن تعطیل شدهاند.
دیدگاه بسته شده است.