نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رئیس هیئت مذاکرهکننده صلح حکومت پیشین افغانستان در واکنش به تنشهای اخیر بین طالبان و جمهوری اسلامی ایران، گفت که قبل از هر اقدام «احساساتی» باید متوجه عواقب آن بود.
رئیس هیئت مذاکرکننده صلح حکومت پیشین روز چهارشنبه نوشت: «قبل ازهر اقدام احساساتی، باید به عواقب آن که بعداً باعث پشیمانی میشود، متوجه بود. افغانستان و ایران دو کشور همسایه هستند که باهم مرز طولانی دارند.»
آقای استانکزی تاکید که تنش بین جمهوری اسلامی و طالبان باید از طریق گفتوگو حل شود. به گفته او: «افغانها [افغانستانیها] به صلح نیاز دارند، نه دخالت دیگران.»
در روزهای گذشته، تنشها بین جمهوری اسلامی ایران نخست بر سر حقابه بالا گرفت و روز شنبه نیز مرزبانان ایران و نیروهای طالبان در نیمروز باهم درگیر شدند.
محمدنبی ملاورور، فرمانده واحد مرزی گروه طالبان در نیمروز، میگوید که «نیروهای کندک سوم سرحدی نیمروز تمرینات نظامی و آزمایشات سلاحهای سنگین را انجام دادند.»
در عصر حاضر شاید کمتر واژهای را پیدا کرد که به پیمانه «بحران» در علوم مختلف مورد استفاده قرار گرفته باشد. دانشوران سیاست بینالملل از واژه بحران برای تبیین و تحلیل درگیری و تنش میان واحدهای سیاسی استفاده میکنند و اقتصاددانان تورم و نوسان در بازارهای مالی و ارزی را با استفاده از این واژه به بررسی میگیرند.
معاون دفتر نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در امور افغانستان تاکید کرد که آرایش نظامی در مرز اسلامقلعه-دوغارون دروغ محض است.
سخنگوی طالبان میگوید که مقامات این گروه درباره موضوع حقابه ایران از رودخانه هیرمند مشغول گفتگو هستند.
دیدگاه بسته شده است.