نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شرکتکنندگان دومین نشست بینالافغانی در مسکو پس از مذاکرات پشت درهای بسته، یک اعلامیه مشترک منتشر کردند. به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از اسپوتنیک، شماری از سیاستمداران افغانستان و نمایندگان دفتر سیاسی طالبان در قطر پس از برگزاری مذاکرات بینالافغانی در مسکو، اعلامیه مشترک منتشر کردند. در اعلامیه مشترک اشتراککنندگان موارد ذیل آمده است: […]
شرکتکنندگان دومین نشست بینالافغانی در مسکو پس از مذاکرات پشت درهای بسته، یک اعلامیه مشترک منتشر کردند.
به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از اسپوتنیک، شماری از سیاستمداران افغانستان و نمایندگان دفتر سیاسی طالبان در قطر پس از برگزاری مذاکرات بینالافغانی در مسکو، اعلامیه مشترک منتشر کردند.
در اعلامیه مشترک اشتراککنندگان موارد ذیل آمده است:
شماری از رهبران و سیاستمداران افغانستان و همچنین نمایندگان گروه طالبان در هفته جاری به مسکو آمدهاند. در نخست هدف از آمدن این افراد به مسکو اشتراک در کنفرانس به مناسبت ۱۰۰ سالگی روابط دیپلماتیک بین افغانستان و روسیه بود؛ اما در حاشیه این کنفرانس نشست بینالافغانی و مذاکرات صلح میان سیاستمداران و طالبان نیز آغاز شد.
قابل ذکر است که اولین میزبانی مسکو از چهرههای سیاسی افغانستان و طالبان اوایل ماه فبروری بود. در پایان آن نشست سیاستمداران افغانستان و طالبان توافق کردند تا دومین دیدارشان در ماه اپریل (اواخر حمل) در دوحه پایتخت قطر باشد. اما این دیدار نزدیک به زمانی که قرار بود انجام شود، لغو شد.
در حالی که مقامهای آمریکایی، افغانستان را پناهگاهی تازه برای گروههای تروریستی میدانند، طالبان این ادعاها را رد کرده و خود را ضامن ثبات کشور معرفی میکند. این تقابل روایات، نگرانیها درباره آینده امنیت منطقه و تعهدات بینالمللی را بیش از پیش پررنگ کرده است.
همزمان با نزدیک شدن به نشست بعدی دوحه درباره افغانستان، جریانهای سیاسی مخالف طالبان نسبت به مشروعیتبخشی به این گروه هشدار داده و خواستار مشارکت همهجانبه بازیگران سیاسی کشور شدند.
باشندگان ولسوالی خاش ولایت بدخشان روز پنجشنبه در واکنش به تخریب مزارعشان توسط نیروهای طالبان، دست به اعتراض زدند. این رویداد با تنشهایی میان معترضان و نیروهای طالبان همراه بود.
در طول تاریخ پر فراز و نشیب افغانستان، با وجود تنوع بیشمار در اشکال حکومتداری – از امارات و سلطنتهای سنتی گرفته تا جمهوریهای نوپا و رژیمهای اقتدارگرا – یک واقعیت عینی و تاریخی همواره خودنمایی کرده است: این اراده و واکنش مردم بوده که مسیر و مدت بقای حکومتها را تعیین کرده است. قدرت […]
دیدگاه بسته شده است.