نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش یک رسانه استرالیایی، از زمان واگذاری کابل به طالبان تا اکنون دولت استرالیا ۲۰۸ هزار درخواستی ویزای برشردوستانه دریافت کردهاند که ۵۰ هزار درخواست آن رد شده است
استرالیا پس از تسلط طالبان بر افغانستان درخواست پناهندگی ۵۰ هزار شهروند افغانستان را رد کرده است.
«اسبیاس دری»، رسانه استرالیایی روز سهشنبه، ۲۸ سنبله در باره وضعیت درخواست پناهندگی افغانستانیها به استرالیا گزارش داد. این رسانه میگوید که از زمان واگذاری کابل به طالبان تا اکنون دولت استرالیا ۲۰۸ هزار درخواست ویزای برشردوستانه دریافت کردهاند که ۵۰ هزار درخواست آن رد شده است.
بر اساس گزارش این رسانه استرالیایی، دولت استرالیا درخواست پناهندگی ۱۴۴ هزار افغانستانی دیگر را به بررسی سپرده است.
این رسانه افزوده که با وجود این، بین ۱۵ آگست سال ۲۰۲۱ تا ۳۰ آگست سال ۲۰۲۳ میلادی، دولت استرالیا به ۱۳ هزار و ۶۱۲ شهروند افغانستان ویزای بشردوستانه اعطا کرده است.
شماری از شهروندان افغانستان مقیم استرالیا و همکاران نیروهای امنیتی آن کشور در افغانستان، رد ۵۰ هزار درخواست پناهندگی از سوی دولت استرالیا را «ناامیدکننده» خواندهاند.
آنان خواستار توقف روند رد درخواستها و تسریع روند رسیدگی به پروندههای متقاضیان شدهاند. سخنگوی وزارت داخله استرالیا گفته است که متقاضیانی درخواست ردشده، دوباره میتوانند درخواست بدهند.
او افزوده است: «برنامه بشردوستانه استرالیا بدون تبعیض است و هدف آن کمک به آسیبپذیرترین افراد، بدون توجه به نژاد، مذهب یا قومیت آنان است.»
دولت استرالیا پیش از این اعلام کرده بود که بین سالهای ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ میلادی به ۲۰ هزار نفر ویزای بشردوستانه ارائه میکند.
در حالی که مقامهای آمریکایی، افغانستان را پناهگاهی تازه برای گروههای تروریستی میدانند، طالبان این ادعاها را رد کرده و خود را ضامن ثبات کشور معرفی میکند. این تقابل روایات، نگرانیها درباره آینده امنیت منطقه و تعهدات بینالمللی را بیش از پیش پررنگ کرده است.
شماری از فعالان حقوق بشر، به رهبری ملاله یوسفزی، از کشورهای جهانی خواستهاند که تبعیض جنسیتی در افغانستان را به عنوان یک جرم بینالمللی به رسمیت بشناسند و برای توقف آن اقدامی هماهنگ انجام دهند.
همزمان با نزدیک شدن به نشست بعدی دوحه درباره افغانستان، جریانهای سیاسی مخالف طالبان نسبت به مشروعیتبخشی به این گروه هشدار داده و خواستار مشارکت همهجانبه بازیگران سیاسی کشور شدند.
مجلس نمایندگان ایالات متحده امریکا لایحهای را تصویب کرده که هدف آن افزایش شفافیت در روند تخصیص کمکهای خارجی به افغانستان و جلوگیری از دسترسی طالبان به این منابع مالی است.
دیدگاه بسته شده است.