نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، وزیران خارجه ۱۲ کشور عمدتا اروپایی در بیانیهای اعلام کردند که حکومت طالبان به دلیل تبعیض جنسیتی سیستماتیک باید مورد بازخواست قرار گیرد.
وزرای خارجه کشورهای آلمان، فرانسه، دانمارک، اسپانیا، بلژیک و لوکزامبورگ تأکید کردند که زنان افغانستان به دلیل تبعیض و مجازات به طور پیوسته از عرصه عمومی در حال حذفشدن اند.
وزرای خارجه کشورهای کاستاریکا، آلبانی، مالت، کرواسی، لیختن اشتاین و کابو ورد نیز با اعلام حمایت از این بیانیه اظهار داشتند که تاثیر سیاستهای طالبان بر زنان افغانستان ویرانگر است و باید حکومت کابل مورد بازخواست قرار گیرد. این بیانیه همچنین تصریح میکند که تبعیضهای سیستماتیک و نهادینه طالبان علیه زنان در سطح جهان بیسابقه است.
اتحادیه اروپا نیز همزمان با آغاز نشست مجمع عمومی سازمان ملل با انتشار بیانیهای اعلام کرد: عقب نشینی از حقوق زنان را در افغانستان نمیپذیرد و هرگونه محدودیت در این زمینه را محکوم میکند. این در حالی است که طالبان با اعمال محدودیتهای زیاد بر زنان حتی مانع رفتنها آنها به تفریح شدهاند.
سازمان عفو بینالملل با راهاندازی یک کارزار جدید، خواستار توقف فوری برنامه اخراج مهاجران افغانستانی از پاکستان شده است. این سازمان در بیانیهای اعلام کرد که هدف این ابتکار، حمایت از مهاجرانی است که با خطر اخراج غیرقانونی روبهرو هستند.
«جنبش زنان بیدار افغانستان» با انتشار قطعنامهای در روز عید فطر، این عید را نماد همبستگی و فرصتی برای تأمل بر حقوق زنان افغانستان دانسته و خواستار اقدام عملی جامعه جهانی برای تحقق عدالت، برابری و رفع محدودیتهای شدید علیه زنان شده است. به مناسبت عید فطر، جنبش زنان بیدار قطعنامهای تحت عنوان «پیام عیدی […]
در پی تصمیم دولت نروژ مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای کنسولی به گروه طالبان، بیش از ۳۰ نهاد مدنی، انجمنها و فعالان حقوق زنان، اعتراضات گستردهای را ابراز کردهاند.
ذاکر نایک، واعظ مسلمان تندروی هندی، در پستی که اخیراً در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، عکسی از دیدارش با عبدالحق وثیق، رئیس استخبارات طالبان، به اشتراک گذاشت.
دیدگاه بسته شده است.