نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یافتههای گزارش تازه کمیته تحریمهای سازمان مللمتحد نشان میدهند که اعضای شبکه القاعده با شبکۀ حقانی همکاری نزدیک دارد و نیز همچون آموزگاران نظامی و مذهبی با طالبان کار میکنند. به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از شفقنا؛ در یک گزارش گروه ناظر پشتیبانی کارشناسی و تحریمهای سازمان مللمتحد که به کمیتۀ تحریمهای شورای امنیت […]
یافتههای گزارش تازه کمیته تحریمهای سازمان مللمتحد نشان میدهند که اعضای شبکه القاعده با شبکۀ حقانی همکاری نزدیک دارد و نیز همچون آموزگاران نظامی و مذهبی با طالبان کار میکنند.
به گزارش خبرگزاری شانا به نقل از شفقنا؛ در یک گزارش گروه ناظر پشتیبانی کارشناسی و تحریمهای سازمان مللمتحد که به کمیتۀ تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل متحد فرستاده شده است، آمده که شبکۀ القاعده هنوز هم در افغانستان فعالیت دارد و به همکاری نزدیک با گروههای هراسافکن پاکستانی همچون لشکر طیبه و نیز شبکه حقانی ادامه میدهد.
اما طالبان این گزارش را رد میکنند و میگویند که اعضای شبکۀ القاعده، از افغانستان به کشورهایشان بازگشتهاند.
پژوهشگران سازمان مللمتحد میگویند که القاعده، افغانستان را همچون یک پناهگاه امن برای رهبریاش میپندارد و بیشتر بر رابطه نیرومند و درازمدت با طالبان اتکا دارد.
در این گزارش آمدهاست که القاعده تمایل دارد که حضورش را در ولایت بدخشان نیرومندتر کند.
اما در بخش دیگر این گزارش آمدهاست که داعش در افغانستان فعالیتهایش را به بخشهای دوردست افغانستان متمرکز کرده است.
گزارش، از اتحاد هراسافکنان خارجی عضو شبکۀ القاعده با گروه داعش در افغانستان یاد میکند و میگوید که داعش نیرومندتر از شبکۀ القاعده است.
هرچند حکومت افغانستان از سرکوب گروه داعش در کشور سخن میگوید، اما این گروه بارها سازماندهنده حملات نیرومند در شهر کابل بوده است.
تلگرام | فیسبوک | تویتر
در حالی که مقامهای آمریکایی، افغانستان را پناهگاهی تازه برای گروههای تروریستی میدانند، طالبان این ادعاها را رد کرده و خود را ضامن ثبات کشور معرفی میکند. این تقابل روایات، نگرانیها درباره آینده امنیت منطقه و تعهدات بینالمللی را بیش از پیش پررنگ کرده است.
همزمان با نزدیک شدن به نشست بعدی دوحه درباره افغانستان، جریانهای سیاسی مخالف طالبان نسبت به مشروعیتبخشی به این گروه هشدار داده و خواستار مشارکت همهجانبه بازیگران سیاسی کشور شدند.
باشندگان ولسوالی خاش ولایت بدخشان روز پنجشنبه در واکنش به تخریب مزارعشان توسط نیروهای طالبان، دست به اعتراض زدند. این رویداد با تنشهایی میان معترضان و نیروهای طالبان همراه بود.
دادگاه عالی روسیه تصمیم گرفته است نام طالبان را از فهرست گروههای تروریستی این کشور حذف کند. این تصمیم در جلسهای غیرعلنی و با درخواست دادستان کل روسیه اتخاذ شده است. طالبان از سال ۲۰۰۳ در لیست گروههای تروریستی روسیه قرار داشت، اما طی سالهای اخیر روابط میان طالبان و مسکو بهبود یافته است. روسیه […]
دیدگاه بسته شده است.