نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ بنا به اعلام پلیس نیجریه افراد مظنون به زندانی کردن این دختران و زنان، نوزادان آنها را به فروش میرساندند. به گفته پلیس شهر لاگوس این دختران و زنان ۱۵ تا ۲۸ ساله و باردار هستند. سخنگوی پلیس لاگوس اعلام کرده است که برخی از این دختران و […]
به گزارش شانا به نقل از یورونیوز؛ بنا به اعلام پلیس نیجریه افراد مظنون به زندانی کردن این دختران و زنان، نوزادان آنها را به فروش میرساندند.
به گفته پلیس شهر لاگوس این دختران و زنان ۱۵ تا ۲۸ ساله و باردار هستند. سخنگوی پلیس لاگوس اعلام کرده است که برخی از این دختران و زنان به امید کار به این شهر آمده بودند و به دام این شبکه قاچاق انسان افتادند. این در حالی است که گروهی دیگر از این دختران و زنان ضمن آگاهی از فرجام خود و نوزادشان با هدف کسب درآمد به کار در «کارخانه بچهآوری» روی آورده بودند.
طبق گزارشها، پلیس نیجریه روز ۱۹ سپتامبر در چهار محل مختلف موفق به کشف این شبکه قاچاق و فروش نوزاد شده است.
تاکنون دو فرد مظنون به اسارت گرفتن این دختران و زنان بازداشت شدهاند. این در حالی است که پلیس در جستجوی بازداشت مظنون سوم این شبکه است.
بنا به اعلام پلیس نیجریه اعضای این شبکه، نوزادان دختر را ۳۰۰ هزار نایرای نیجریه (معادل ۷۶۰ یورو) و نوزادان پسر را ۵۰۰ هزار نایرای نیجریه (معادل ۱۲۶۵ یورو) میفروشند. شهر لاگوس که از آن به عنوان پایتخت اقتصادی نیجریه یاد میشود ۲۰ میلیون نفر جمعیت دارد.
در حالی که رژیم طالبان با سرکوب بیامان زنان و دختران افغانستان، تلاش میکند صدای آنها را خاموش کند، فعالان حقوق زن این کشور همچنان با قدرت به مبارزه ادامه میدهند. ژولیا پارسی و نیلا ابراهیمی، دو چهره شاخص این مبارزه، با کسب جوایز معتبر بینالمللی، به نماد مقاومت زنان افغانستان در برابر ظلم و […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
یوناما در نظرسنجی ماه اپریل خود به این نتیجه رسیده است که تنها چهار درصد از مردم افغانستان خواستار به رسمیتشناسی رژیم طالبان هستند.
دیدگاه بسته شده است.