نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در نمایشگاه پشتصحنههای کار خبرنگاری، ۵۰ اثر عکاسی از جریان اطلاعرسانی خبرنگاران در موقعیتهای مختلف با سوژههای چالشها و خطرهای هنگام کار خبرنگاری به تصویر کشیده شده است. خبرنگاران ضمن مفید دانستن این نمایشگاه برای تشویق و بهبود فعالیتهای خبرنگاری تأکید میکنند که این کارها نمیتواند بسنده باشد؛ زیرا به باور آنان مشکلات زیادی از […]
در نمایشگاه پشتصحنههای کار خبرنگاری، ۵۰ اثر عکاسی از جریان اطلاعرسانی خبرنگاران در موقعیتهای مختلف با سوژههای چالشها و خطرهای هنگام کار خبرنگاری به تصویر کشیده شده است.
خبرنگاران ضمن مفید دانستن این نمایشگاه برای تشویق و بهبود فعالیتهای خبرنگاری تأکید میکنند که این کارها نمیتواند بسنده باشد؛ زیرا به باور آنان مشکلات زیادی از این حرفه وجود دارد که تاکنون دیده و یا شنیده نشده است.
عدم درسترسی به اطلاعات، نبود مصونیت شغلی و کاری و نیز ناامنی از اساسیترین مشکلاتی هستند که خبرنگاران با آن مواجهند.
با این حال مسئولان حقوق بشر در شمال کشور به این باورند که برای تأمین مصونیت خبرنگاران و رسیدگی به مشکلات آنان، نیاز است تا در نخستین گام، به فرهنگ معافیت از مجازات عاملان خشونت در برابر خبرنگاران، پایان داده شود.
خبرنگاران در بلخ در حالی شاهد برپایی این نمایشگاه هستند که هماکنون بیشترین خبرنگاران در ولایتهای بزرگ کشور حضور دارند؛ اما ولایتهای نیمروز، ارزگان، نورستان و کندز به علت آنچه ناامنی و نبود مصونیت کاری گفته میشود، شاهد حضور کمرنگ خبرنگاران و فعالیتهای رسانهای هستند.
رسانههای افغانستان طی حدود دو نیم سالی که از واگذاری قدرت به طالبان میگذرد با محدودیتها و فشارهای گوناگون روبهرو بودهاند، از تهدید و بازداشت کارمندان گرفته تا خودسانسوری.
گروه طالبان همچون سایر گزارشهای نهادهای بینالمللی درباره وضعیت افغانستان تحتکنترل این گروه، گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز مبنی بر خطرناک بودن افغانستان برای خبرنگاران را رد.
سخنگوی طالبان میگوید که قانون جدید رسانههای این گروه برای توشیح به ملا هبتالله آخوندزاده، رهبر این گروه فرستاده شده است.
مسئول بخش زنان دیدبان حقوق بشر میگوید که فهرست خبرنگاران خارجی ممنوعالورود به افغانستان رو به رشد است.
دیدگاه بسته شده است.