نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از بیبیسی؛ آیکیا این نوع الماری لباس را که مالم (Malm) نامگذاری کرده بود در سال ۲۰۱۶ به علت مرگ چند کودک دیگر فراخوانده بود؛ اما جوزف دودک، کودک خردسال کالیفرنیایی در ماه مه سال ۲۰۱۷ پس از آن که یکی از این الماریها بر روی او برگشت، در زیر […]
به گزارش شانا به نقل از بیبیسی؛ آیکیا این نوع الماری لباس را که مالم (Malm) نامگذاری کرده بود در سال ۲۰۱۶ به علت مرگ چند کودک دیگر فراخوانده بود؛ اما جوزف دودک، کودک خردسال کالیفرنیایی در ماه مه سال ۲۰۱۷ پس از آن که یکی از این الماریها بر روی او برگشت، در زیر آن ماند و خفه شد.
این سری از الماریهای البسه آیکیا که ۳۵ کیلوگرم وزن دارد پس از آنکه ۳ کودک بر اثر سقوط آنها جان دادند از بازار جمعآوری شد؛ اما ممکن است هنوز کسانی باشند که تعدادی از آنها را در خانه نگه داشتهاند و به آیکیا پس ندادهاند.
وکلای خانواده دودک میگویند این بزرگترین غرامت تاریخ آمریکا در ارتباط با چنین سوانحی است.
سخنگوی آیکیا در واکنش به این خبر گفته است: «هرچند هیچ مبلغ و غرامتی نمیتواند تراژدی روی داده را ترمیم کند؛ اما ما خرسندیم که این حکم توانسته به بخشی از آن بپردازد… ما به تعهدات کاری خود همچنان پایبندیم تا مشکلات مربوط به ایمنی محصولات در خانهها را از نظر دور نداریم.»
با وجود این، جولین و کریگ دودک، والدین کودک جان باخته در بیانیهای گفتهاند که غم از دست دادن فرزندشان «ویرانگر» و غیرقابل جبران است.
این خانواده آمریکایی گفته یک میلیون دالر از غرامت تعیین شده را به یک انجمن غیردولتی اهدا خواهد کرد که در زمینه مصونسازی کودکان از محصولات و اثاثیه خطرناک منزل فعالیت میکند.
آیکیا در سال ۲۰۱۶ چند میلیون از این سری از الماریها را در آمریکای شمالی جمعآوری کرد که بزرگترین فراخوان یک محصول این شرکت در تاریخ آن نام گرفت.
پیش از آغاز جمعآوری این محصول، آیکیا به مشتریان خود هشدار داده بود که باید این الماریها را از پشت با پیچ به دیوار وصل کنند تا مانع از سقوط آنها شود؛ اما پس از آن که سه کودک بر اثر سقوط آنها جان باختند، این غول سوئدی تولید مبلمان ناچار به فراخوانی همه آنها شد.
آمار نشان میدهد که در هر یکصد هزار تولد، ۶۹۹ مادر و کودک در افغانستان فوت میکنند. این وضعیت ناشی از چهار دهه درگیری، کمبود سرمایهگذاری در ساختار بهداشت و کمشدن کمکهای امدادکنندگان به کشور است.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد روزانه ۱۶۷ نوزاد در افغانستان جان خود را از دست میدهند.
مسئولان صحی در ولایت ارزگان میگویند که تعدادی از خانوادهها بهمنظور درمان، به کودکان خود تریاک میدهند.
اداره بازرس ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سیگار) آمار تازهای از آسیبدیدگان بحران غذایی در افغانستان ارائه کرده است.
دیدگاه بسته شده است.