نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، فرمان اجرایی جدیدی را در کاخ سفید امضا کرد که براساس آن داراییهای آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی و دفتر او تحریم خواهد شد. به گزارش شانا به نقل از صدای آمریکا، ترامپ روز دوشنبه ۳ سرطان به خبرنگاران گفت که با تحریم رهبر جمهوری اسلامی و دفتر او، دسترسی […]
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، فرمان اجرایی جدیدی را در کاخ سفید امضا کرد که براساس آن داراییهای آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی و دفتر او تحریم خواهد شد.
به گزارش شانا به نقل از صدای آمریکا، ترامپ روز دوشنبه ۳ سرطان به خبرنگاران گفت که با تحریم رهبر جمهوری اسلامی و دفتر او، دسترسی آیتالله خامنهای به تمام منابع مالی قطع میشود.
ترامپ گفت که رهبر جمهوری اسلامی مسئول نهایی اقدامات خصمانه ایران است.
وی افزود: «فقط میتوانم این را بگویم که ما هرگز نمیتوانیم اجازه دهیم که ایران سلاح هستهای داشته باشد. ایران باید از حمایت تروریسم دست بردارد.»
رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر از تمایل خود به مذاکره با جمهوری اسلامی گفت و تاکید کرد که او همچنان آماده مذاکره بدون پیش شرط با ایران است. وی گفت: «دوست داریم اگر آنها بخواهند، مذاکره کنیم. اگر نخواهند هم مشکلی نیست؛ اما ما دوست داریم این اتفاق بیفتد و صادقانه بگویم، شاید هم به زودی این اتفاق بیافتد.»
وی افزود: «ما به دنبال درگیری با ایران یا هیچ کشور دیگری نیستیم… ما خویشتنداری زیادی به خرج دادهایم، اما این به آن معنی نیست که در آینده هم این کار را کنیم.»
رئیس جمهوری آمریکا در پایان سخنانش با تمجید از مردم ایران گفت ایرانی ها مردمی فوقالعادهای هستند.
ایالات متحده میگوید که هدف تحریمهای ایران، بازگرداندن جمهوری اسلامی به میز مذاکره است. ایالات متحده خواستار توقف برنامه موشکی، هستهای و حمایت تهران از تروریسم است.
آمریکا از سال ۲۰۱۸ و از زمان خروج از توافق اتمی موسوم به برجام، تحریمهای قبلی ایالات متحده علیه ایران را بازگردانده و تحریمهای بیشتری را نیز به آن افزوده است. در حال حاضر نفت ایران به طور کامل از سوی آمریکا تحریم شده است.
در حال حاضر هم مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده و هم برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، در منطقه بسر میبرند و مشغول رایزنی با متحدان هستند. به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، مایک پمپئو روز دوشنبه با ملک سلمان، پادشاه عربستان، دیدار و گفتوگو کرد.
این گزارش میگوید که وزیر خارجه آمریکا همچنین در جده با محمد بن سلمان، ولیعهد پادشاهی عربستان سعودی، دیدار کرد. موضوع تخاصمهای ایران، محور گفتوگوی آقای پمپئو گزارش شده است.
وزیر خارجه ایالات متحده پس از عربستان سعودی راهی امارات متحده عربی میشود. والاستریت جورنال در گزارشی نوشته هدف آمریکا، اطمینان دادن به متحدان خود در منطقه در مورد اقدامات خصمانه ایران است.
برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، نیز در مسقط، پایتخت عمان، به خبرنگاران گفت ایالات متحده به دنبال رسیدن به توافقی جامع با جمهوری اسلامی است که مساله برنامه هستهای، برنامه موشکی، و اقدامهای ایران در منطقه را در برگیرد.
آقای هوک افزود در صورتی که دو طرف به چنین توافقی دست پیدا کنند، ایالات متحده آمادگی دارد که همه تحریمها را علیه ایران لغو کند.
جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید هم روز یکشنبه و در اسرائیل گفت که ادامه تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هستهای و تهدید به فراتر رفتن از حدود توافق شکستخورده هستهای در روزهای آینده نشانههای کشوری که به دنبال صلح باشد، نیست.
تنش بین آمریکا و ایران در یک ماه اخیر افزایش یافته است.
بعد از اینکه جمهوری اسلامی یک پهپاد آمریکا را بر فراز حریم بین المللی سرنگون کرد، روز جمعه رئیس جمهوری ایالات متحده اعلام کرد که قرار بود به سه مکان در ایران حمله نظامی شود، اما تنها ۱۰ دقیقه قبل از حمله از این کار منصرف شد.
ایالات متحده خواستار نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله ایران به پهپاد آمریکایی و از افزایش تنش آفرینی جمهوری اسلامی در خاورمیانه شده است.
دولت ترامپ در یکسال اخیر فشار حداکثری را بر ایران اعمال کرده و گفته است که رژیم ایران باید مثل یک کشور عادی رفتار کند و از تلاش برای دستیابی به جنگافزارهای هستهای، برنامه گسترده موشکی، کمک به تروریسم، و سایر اقدامات تنش برانگیز خود دست بردارد.
پرزیدنت ترامپ پیشتر اعلام کرد که آماده مذاکره بدون پیش شرط با ایران است، اما رهبر جمهوری اسلامی هرگونه مذاکره را رد کرد.
ما را در تلگرام، تویتر و فیسبوک دنبال کنید. نظر خود را درباره این مطلب بنویسید.
امامعلی رحمان در نشست کشورهای «آسیای مرکزی و اتحادیه اروپا» پیشنهاد کرد اتحادیه اروپا کمکهای خود را برای تقویت مرزها با افغانستان افزایش دهد.
جمهوریخواهان نزدیک به دو سال پس از خروج آمریکا از افغانستان به دنبال تحریمهای جدید علیه طالبان برای نقض گسترده حقوق بشر هستند.
ترامپ میگوید: حضور آمریکا در افغانستان «کافی» بود؛ اما ایالات متحده شانس خروجی «باشرافت و پرقدرت» را از دست داد.
سازمان همکاری شانگهای قصد دارد فهرست واحدی از گروههای تروریستی، جداییطلب و گروههای افراطی که فعالیت آن در قلمرو کشورهای عضو ممنوع است، تهیه کند. در اعلامیه پایانی این نشست که روز جمعه، ۲۵ سنبله برگزار شد، هدف از ایجاد این فهرست مقابله با تهدیدات منطقهای گفته شده است.
دیدگاه بسته شده است.