نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مایک پامپیو، وزیر خارجه ایالات متحده امروز ۲۹ جولای (۷ اسد) گفت که دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده میخواهد روند خروج نیروها از افغانستان را پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ ایالات متحده، آغاز کند. به گزارش شانا نیوز به نقل از صدای آمریکا، بر اساس گزارش فرانس پرس، آقای پامپیو در پاسخ […]
مایک پامپیو، وزیر خارجه ایالات متحده امروز ۲۹ جولای (۷ اسد) گفت که دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده میخواهد روند خروج نیروها از افغانستان را پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ ایالات متحده، آغاز کند.
به گزارش شانا نیوز به نقل از صدای آمریکا، بر اساس گزارش فرانس پرس، آقای پامپیو در پاسخ به سوالی درباره خروج نیروها تا نوامبر سال آینده از افغانستان گفت: «از رئیس جمهور چنین هدایت دریافت کردهام.»
پیش از برنده شدن در انتخابات سال ۲۰۱۶، آقای ترمپ تعهد کرده بود که نیروهای آمریکایی را از افغانستان بیرون کرده و به طولانیترین جنگ آمریکا نقطه پایان خواهد گذاشت؛ اما پس از گرفتن قدرت، او با فرستادن نیروهای بیشتر به افغانستان توافق کرد.
ایالات متحده از حدود یک سال به این سو برای رسیدن به توافق صلح، با طالبان مذاکره میکند.
وزیر خارجه ایالات متحده روز دوشنبه گفت که مذاکره با طالبان «پیشرفت واقعی» داشته و او به این پیشرفت خوشبین است.
زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه ایالات متحده برای مصالحه افغانستان در کابل است و در چند روز آینده به قطر خواهد رفت تا دور هشتم مذاکرات با طالبان را آغاز کند.
یکی از ویژگیهای مبارزات انتخاباتی امریکا به جز حضور صاحبان صنعت و فنآوری و ورزشکاران، نقش پررنگ چهرههای رسانهای شامل مجریها، کمدینها به ویژه پادکسترها با گرایش ساختارشکنانه و گاهی افراطی بود که نشاندهنده تحولی چشمگیر در نقش گروههای اثرگذار بر اجتماع است ترامپ در سخنرانی پیروزی خود از شش چهره شاخص تیمش نام برد […]
بیتوجهی اهانتآمیز به هویت افغانی باعث شکست دو دهه سیاست خارجی شد. با برخاستن آخرین هواپیماهای نظامی از میدان هوایی کابل در ساعت ۲۳:۵۹ روز ۸ شهریور ۱۴۰۰ (۳۰ اوت ۲۰۲۱،) جنگ نزدیک به بیستودو ساله آمریکا در افغانستان به پایان رسید.
ترامپ میگوید: حضور آمریکا در افغانستان «کافی» بود؛ اما ایالات متحده شانس خروجی «باشرافت و پرقدرت» را از دست داد.
اوضاع برای دموکراتها در کاخ سفید از دید بسیاری از تحلیلگران برای ورود به انتخابات میاندورهای و در نهایت رقابتهای ۲۰۲۴ چندان بر وفق مراد نیست. در سوی مقابل، جمهوریخواهان هم دچار انشقاقی بیسابقهاند که عامل اصلی آن «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری سابق آمریکا است.
دیدگاه بسته شده است.