نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ریاست امور زنان در بلخ میگوید که در آستانه صدمین سالگرد استقلال افغانستان نمایشگاه سهروزهای را برای به نمایش گذاشتن تولیدات و محصولات دستساز بانوان در شهر مزارشریف برگزار کرده است. شهلا حدید، رئیس امور زنان بلخ، هدف از راهاندازی این نمایشگاه را رشد و انکشاف محصولات و تولیدات دستساز بانوان بلخ و جلبتوجه بازرگانان […]
ریاست امور زنان در بلخ میگوید که در آستانه صدمین سالگرد استقلال افغانستان نمایشگاه سهروزهای را برای به نمایش گذاشتن تولیدات و محصولات دستساز بانوان در شهر مزارشریف برگزار کرده است.
شهلا حدید، رئیس امور زنان بلخ، هدف از راهاندازی این نمایشگاه را رشد و انکشاف محصولات و تولیدات دستساز بانوان بلخ و جلبتوجه بازرگانان داخلی و خارجی به محصولات آنان عنوان کرد.
در همین حال برخی از زنان تجارتپیشه میگویند که برای رشد و افزایش تولیدات و محصولاتشان، آنان نیاز جدی به حمایت دولت و مردم دارند.
آنان از شهروندان کشور میخواهند تا با استفاده از محصولات داخلی از تولیدات و محصولات آنان حمایت کنند.
بانو فرشته، بانویی است که به تازگی پا به عرصه تجارت گذاشته است. او با همکاری تنی چند از بانوان دیگر یک کارخانه تولید شیرینی را راهاندازی کرده است و افزون بر خود زمینه اشتغال را برای ۶ تن از بانوان دیگر مهیا کرده است.
بانو فرشته میگوید که در اوایل فروش محصولاتشان کم بود؛ اما با اشتراک در اینگونه نمایشگاهها بر میزان فروشات و فرمایشاتشان افزوده شده است
او علت روی آوردنش به تجارت و راهاندازی کارخانه تولید شیرینی را ایجاد زمینههای کاری برای بانوانی دانست که توانایی کار در خارج از خانه را ندارند.
از سویی هم رئیس امور زنان بلخ میگوید که با ایجاد چنین نمایشگاههایی بیشتر بانوان توانستند قراردادهای بزرگ داخلی و خارجی را به دست آورند.
جنبش شنبههای ارغوانی با محکومیت شدید حمله تروریستی اخیر به عبادتگاه صوفیان در بغلان، طالبان را عامل اصلی ناامنی و خشونت در افغانستان دانست. این جنبش تاکید کرد که این حمله، تنها یک حادثه نیست، بلکه بخشی از یک الگوی سیستماتیک از خشونت علیه اقلیتها و مخالفان سیاسی در افغانستان است. در این اعلامیه تاکید […]
در حالی که رژیم طالبان با سرکوب بیامان زنان و دختران افغانستان، تلاش میکند صدای آنها را خاموش کند، فعالان حقوق زن این کشور همچنان با قدرت به مبارزه ادامه میدهند. ژولیا پارسی و نیلا ابراهیمی، دو چهره شاخص این مبارزه، با کسب جوایز معتبر بینالمللی، به نماد مقاومت زنان افغانستان در برابر ظلم و […]
زن تایمز در گزارشی افشا کرد که برخلاف ادعای طالبان، علت مرگ حورا سادات، یوتیوبر زن مسمومیت نبوده است. نویسندگان این گزارش به نقل از منابع خود میگویند که او سال گذشته بهعلت شکنجه در بازداشت طالبان کشته شده است.
شماری از فعالان زن افغانستانی برای تدوین یک برنامه مشترک در لندن گردهم آمدند. آنها در نشست چهار روزه درباره ترسیم نقشه راه برای عبور از وضعیت کنونی زنان در افغانستان، گفتوگو خواهند کرد.
دیدگاه بسته شده است.