تأکید رؤسای جمهوری آسیای مرکزی بر توسعه روابط با افغانستان
روسای جمهوری کشورهای آسیای مرکزی در نشست غیررسمی خود در شهر «تاشکند» ازبکستان، بر توسعه روابط با افغانستان تاکید کردند.
به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری فارس، در این نشست که روز شنبه با حضور چهار رئیس جمهوری کنونی و رئیس جمهوری سابق قزاقستان برگزار شد، شرکتکنندگان افزایش تلاشها برای حلوفصل درگیریها در افغانستان را خواستار شدند.
«شوکت میرضیایف» رئیس جمهوری ازبکستان در این نشست گفت: کشورهای آسیای مرکزی از این به بعد به مردم افغانستان کمکهای بیشتری خواهند کرد و ابتکارات منطقهای و طرحهای مشترک زیربنایی را گسترش خواهند داد.
نشست روسای جمهوری کشورهای آسیایی مرکزی با حضور «امامعلی رحمان» رئیس جمهوری تاجیکستان، «شوکت میرضیایف» رئیس جمهوری ازبکستان، «نورسلطان نظربایف» رئیس جمهوری سابق قزاقستان، «سورنبای جین بیکاف» رئیس جمهوری قرقیزستان و «قربانقلی بردیمحمداف» رئیس جمهوری ترکمنستان برگزار شد.
روسای جمهور کشورهای ترکمنستان و قرقیزستان و رئیس جمهور سابق قزاقستان امروز همچنین به صورت جداگانه با همتای ازبکستانی خود دیدار کردند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰