نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش شانا به نقل از صدای خراسان؛ کمالالدین سراجالدیناف با اشاره به مواضع انتقادی مقامات انرژی پاکستان درباره طرح کاسا ۱۰۰۰ و زیرسوال بردن اهمیت آن برای این کشور گفته است که باید تاجیکستان برای برطرف کردن این ابهام اقدام کند. مقامات پاکستان مدعی شدهاند که قیمت هر کیلووات ساعت برق خریداریشده از تاجیکستان […]
به گزارش شانا به نقل از صدای خراسان؛ کمالالدین سراجالدیناف با اشاره به مواضع انتقادی مقامات انرژی پاکستان درباره طرح کاسا ۱۰۰۰ و زیرسوال بردن اهمیت آن برای این کشور گفته است که باید تاجیکستان برای برطرف کردن این ابهام اقدام کند.
مقامات پاکستان مدعی شدهاند که قیمت هر کیلووات ساعت برق خریداریشده از تاجیکستان و قرقیزستان با احتساب هزینه ساخت ایستگاه فشار قوی در شهر پیشاوربه بیش از ۹ سنت خواهد رسید که از نگاه اقتصادی به نفع اسلامآباد نیست.
از سوی دیگر در فصل سرما تاجیکستان و قرقیزستان خود به برق نیاز دارند و نمیتوانند به پاکستان برق منتقل کنند؛ بنابراین امکان فعالیت خط کاسا ۱۰۰۰ در تمام سال فراهم نمیشود.
این موضوعات سبب شده است که مقامات انرژی پاکستان در پی بازنگری درمتن سازشنامه طرح خط کاسا – ۱۰۰۰ برآیند.
از سوی دیگر در سالهای اخیر، پاکستان با بهرهبرداری از ظرفیتهای جدید تولید برق و انتقال آن از طریق خط کاسا ۱۰۰۰ به تاجیکستان و قرقیزستان را خواستار شده است.
کمالالدین سراجالدیناف پیشنهاد کرده است که باید تاجیکستان از نگاه اقتصادی مفید بودن طرح کاسا – ۱۰۰۰ را ثابت کند و اطمینان دهد که با بهرهبرداری از توربینهای جدید نیروگاه برق آبی «راغون» زمینه انتقال برق به پاکستان در تمامی فصلهای سال فراهم خواهد شد.
برنامه اسکان بشری سازمان ملل متحد (UN-Habitat) هشدار داده است که بحران آب در افغانستان زندگی ۲۱ میلیون نفر را تهدید میکند. این نهاد بر ضرورت سرمایهگذاری کلان در زیرساختهای آبی برای مقابله با این بحران تأکید کرده است. سازمان ملل متحد از وضعیت بحرانی کمبود آب آشامیدنی در افغانستان خبر داده و اعلام کرده […]
رئیس هیئت مذاکرهکننده صلح حکومت پیشین افغانستان در واکنش به تنشهای اخیر بین طالبان و جمهوری اسلامی ایران، گفت که قبل از هر اقدام «احساساتی» باید متوجه عواقب آن بود.
سخنگوی طالبان میگوید که مقامات این گروه درباره موضوع حقابه ایران از رودخانه هیرمند مشغول گفتگو هستند.
درگیری مرزی تنها چند هفته پس از آن آغاز شد که ایران به طالبان هشدار داد حقوق آن کشور در مورد آب رودخانه هلمند را نقض نکند. تحلیلگران معتقدند طالبان که اکنون وضعیتی شکننده دارد احتمالا خواستار رویارویی نظامی با ایران نیست و چین نیز به طالبان توصیه کرده است تا در راستای کاهش تنش با ایران گام بردارد.
دیدگاه بسته شده است.