نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اخیراً شورای نامزدان ریاست جمهوری با برگزار کنفرانس مطبوعاتی ادامه کار حکومت را پس از اول جوزا غیرقانونی اعلام کردند و تأکید کردند که در صورت ادامه کار حکومت پس از اول جوزا از تمام روشها و ابزارهای قانونی و حقوقی برای کنار رفتن آقای غنی از حکومت استفاده خواهند کرد. با افزایش تنشها بر […]
اخیراً شورای نامزدان ریاست جمهوری با برگزار کنفرانس مطبوعاتی ادامه کار حکومت را پس از اول جوزا غیرقانونی اعلام کردند و تأکید کردند که در صورت ادامه کار حکومت پس از اول جوزا از تمام روشها و ابزارهای قانونی و حقوقی برای کنار رفتن آقای غنی از حکومت استفاده خواهند کرد.
با افزایش تنشها بر سر انتخاب رئیس مجلس نمایندگان و ادامه کار رئیس جمهور پس از اول جوزا، مردم کابل از این وضعیت ابراز نگرانی میکنند.
مردم کابل میگویند که از این وضعیت باعث نگرانی آنان شده است و از طرفی با افزایش نرخ دالر در مقابل پول افغانی، قیمت اجناس رو به افزایش است.
گفتنی است که به نقل از شبکههای مجازی جادههای منتهی به ارگ ریاست جمهوری افغانستان دیروز چهارشنبه، اول جوزا، برای مدت چند ساعت مسدود بوده است.
برخی شهروندان کابل با شکایت از وضعیت کنونی میگویند که سران حکومت، قدرت را در انحصار خود گرفتهاند و این وضعیت کشور را با مشکلات جدی مواجه کرده است.
نویسندگان کتاب: یوسف اباذری و مراد فرهادپور در دهههای اخیر، حملات ۱۱ سپتامبر به عنوان یکی از تأثیرگذارترین رویدادهای تاریخ معاصر شناخته شده و تبعات آن در سطح جهانی به وضوح احساس میشود. در این راستا، کتاب “نشانهشناسی ۱۱ سپتامبر: نیویورک کابل” اثر یوسف اباذری و مراد فرهادپور، به بررسی عمیق این واقعه و تأثیرات […]
چرا ملتها شکست میخورند: ریشههای قدرت، رفاه و فقر که برای اولینبار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، کتابی از اقتصاددانان دارون عجم اوغلو و جیمز رابینسون است. این کتاب پژوهشهای قبلی نویسندگان و بسیاری از دانشمندان دیگر را خلاصه و عمومی میکند. رابینسون و عجم اوغلو با تکیه بر اقتصاد نهادی جدید، در نهادهای سیاسی […]
کتاب حاضر گفتگویی است میان دو اندیشمند معاصر عرصه سیاست بینالملل، (نوام چامسکی و ژیلبر آشکار). چامسکی استاد زبانشناسی و نظریهپرداز و منتقد سیاستهای آمریکا و دارای وجههای جهانی است. آشکار نیز شهروندی فرانسوی با اصلیتی لبنانی صاحبنظر مسائل سیاسی و مقالهنویس نشریه لوموند دیپلماتیک است، به تدریس علوم سیاسی و روابط بینالملل در دانشگاههای […]
هدف اصلی سیاست خارجی، حفظ و تقویت منافع ملی کشور و تعزیز رفاه اجتماعی و امنیت در سطح بینالمللی است. عواملی مانند قدرت نرم، تأثیرگذاری فرهنگی، رقابتهای منطقهای و جهانی، تغییرات جغرافیایی و اقتصادی، تهدیدات امنیتی و موضوعات محیطزیست نیست میتواند بر تعیین سیاست خارجی یک کشور تأثیرگذار باشند. همچنین، عوامل داخلی مانند سیاستهای داخلی، نظام سیاسی، ارزشها و اعتقادات جامعه، نیازها و نیازمندیهای اقتصادی و اجتماعی نیز بر سیاست خارجی تأثیر میگذارند.
دیدگاه بسته شده است.